Преминете към основното съдържание

Коментари за
4 тайни за здраве и самочувствие

4 тайни за здраве и самочувствие
Искаш да бъдеш в добра форма, да се чувстваш динамична и привлекателна? Опитай тези 4 полезни (и забавни) начина да върнеш тонуса си, да се възстановиш след раждането и да се погрижиш за външния си вид.

Към текста

от Powered by FIRE
16.02.2010

Нямам намерение да коментирам статията като цяло, нищо ново и интересно.. Само ще се обърна към "спортенфен" и ще му кажа (като човек с опит, в моя случай става въпрос за народни танци), че много зависи в какви точно зали ще отидеш. Едно е да влезеш някъде, където е пълно само с аматьори, по голямата част от които "танцуват" (или поне така си мислят) от някоя друга седмица, а съвсем друго, когато се занимаваш отдадено и професионално.. По независещи от мен причини се наложи да прекъсна след 2 години упорито танцуване и сега се поддържам предимно с джогинг, но мога да призная, че именно танците оформиха фигурата ми и сега поддръжката не е никак трудна.

от Петцури
15.02.2010

Пилатес е страхотна гимнастика.Помага ти да се отърсиш от натрупано напрежение и стрес.Тонизира те и повдига самочувствието.Естествено ,че ако се тъпчеш с чипс,торти и др.нито един спорт няма да ти помогне,както и СУПЕР силовите упражнения не ти свалят килограмите!

от Nina Manova
13.02.2010

Здравейте много ми хареса темата ще я пробвам на всяка цена.

от sportenfen
12.02.2010

Към автора: Това са пълни глупости. Отидете в зала по народни танци или пилатес или бели денс и ще видите цоцолани. Никакъв ефект за отслабване или стягане. От четерите неща само Тае-бо -то е по смислено и натоварва цялото тяло като хората. От другите ще имате 2 пъти мускулна треска(само на краката) и това ще ви е ефекта до края на живота. Моята жена ходи на един супер як дамски фитнес, на който няма да кажа името защото няма да е честно спрямо това което написах по горе за останлите спортове, но тя има супер резултати, тренировката там им е интензивна и им скъсват дупенцата с кардио и силови упражнения. Щом аз съм доволен от постигнатото значи работи :)

Напишете коментар

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

© 2002-2025 Moetodete.bg, Всички права запазени.

Created by Creato | MD2