Преминете към основното съдържание

Коментари за
4-ма спасяват дете от захапката на питбул

4-ма спасяват дете от захапката на питбул
10-годишно момченце бе жестоко нахапано от питбул в двора между СОУ "П. Р. Славейков" и английската гимназия във Видин.

Към текста

от Курти
17.02.2010

Този стопанин трябва да бъде насилен сексуално,след това и кучето му,тъй като боя и...не се връщат.

от Стефан
17.02.2010

Вярно глобата е нереално тъпа, за 50 кинта той ше си го пуска секи ден да се наяжда кучето с деца. Трябва по сериозно наказание. А за приспиването на кучето съм против, защото то не е виновно, че тъпия му стопанин не може да го гледа.

от виво
17.02.2010

това е гавра! 50лв?! Трябва му забрана за гледане на кучета и глоба от нчколко хиляди лева - все пак това не е 1ви инцидент!!! Отнемането на кучето и умъртвяването му.

от bojo
17.02.2010

A dobre we toq komentar na bobo mnoo me izkefi da bade zastrelqn i sobstvenika 4e da ne strada. Da ostavim 6egata nastrana nqma lo6i jivotni ima lo6i sobstvenici ako nqkoi trqbva da bade zastrelqn trqbva da e sobsvenika ku4eto ne e vinovno 4e e pusnato to ne moje samo da se osvobodi prosto 4isto nehaistvo a globata prosto nemam dumi kakto po dolu kazaha propadnala sistema... propadnala darjava, no tova e dne6na Bulgaria priqteli moi

от bobo
17.02.2010

Правилно е агресивният питбул да бъде застрелян. Ще е добре и собственикът му да бъде застрелян, за да не тъгува по кучето.

от Яна
17.02.2010

Само искам да кажа, че ако съм родител на това дете ще отида и ще изкормя собственика на питбула. То бива бива безотговорност но това вече е прекалено.

от Dari
17.02.2010

Какво са 50 лв. глоба?! Тази сума едва ли ще покрие консумативите на лечението! А кой ще предотврати стреса на детето, белезите които ще му останат?!

от sese
17.02.2010

taka tozi nai malko 500lv globa trqbva da poluchi 50 lv go davat katadjiite samo za dobyr den

от KORNcho
17.02.2010

Bravo be , kakvo e tva 50 lv. ? Men 2 puti me globiha s po 50 lv. 6toto nqmam li4na karta...propadnala sistema ..propadnala durjava

Напишете коментар

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

© 2002-2026 Moetodete.bg, Всички права запазени.

Created by Creato | MD2