Пилешко с грах

Продукти: ½ глава лук, ситно нарязана, 1 бр. пилешки гърди, нарязани на кубчета, 1 ч. л. зехтин, 1 морков, обелен и нарязан на ситно, 3-4 гъби, ситно нарязани, 150 мл вода, 50 г грах от консерва, магданоз на вкус.

Приготвяне: В дълбок съд запържи първо лука и след 3-4 минути добави към него и пилешките гърди. Пържи за 5-6 минути и прибави и моркова, гъбите и водата. Разбъркай добре и покрий съда. Остави да се задуши на умерен огън за 15 минути. След това добави граха и магданоза и вари още 5 минути. Накрая може да пасираш до необходимата консистенция за твоето дете.

Рецепта Пилешко с грах