Рибни кюфтенца

Рибни кюфтенца

Продукти:

  • 500 г полуразмразено филе от риба (по избор)
  • 1 глава кромид лук
  • 2 яйца (1 за каймата и 1 за паниране)
  • 20-30 г краве масло
  • 1 филия сух бял хляб
  • галета
  • брашно
  • пресен лук
  • магданоз
  • сварена царевица (по желание)
  • сол на вкус

Приготвяне:

Смели филето с месомелачка, като накрая добавиш нарязания лук и накиснатия във вода хляба, докато стане хомогенна смес.

Добави нарязаните на ситно перца пресен лук, магданоз и царевица и оформи малки кюфтенца (в срадат на всяко сложи малка бучица масло).

Оваляй кюфтенцата в брашно, яйце и галета и ги изпържи.

Рецепта Рибни кюфтенца