Продукти:
- 500 г полуразмразено филе от риба (по избор)
- 1 глава кромид лук
- 2 яйца (1 за каймата и 1 за паниране)
- 20-30 г краве масло
- 1 филия сух бял хляб
- галета
- брашно
- пресен лук
- магданоз
- сварена царевица (по желание)
- сол на вкус
Приготвяне:
Смели филето с месомелачка, като накрая добавиш нарязания лук и накиснатия във вода хляба, докато стане хомогенна смес.
Добави нарязаните на ситно перца пресен лук, магданоз и царевица и оформи малки кюфтенца (в срадат на всяко сложи малка бучица масло).
Оваляй кюфтенцата в брашно, яйце и галета и ги изпържи.

Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.