Продукти: 250 г готово тесто, 200 г топено сирене, пресен магданоз.
Приготвяне: Нарежи на ситно магданоза, добави го към топеното сирене и разбъркай добре. Готовото тесто разточи на тънка кора. После го нарежи на триъгълници. Намажи всеки триъгълник с част от готовата смес. Навий на руло и остави да отлежи за около 30 минути в хладилника. След това нарежи рулата на дебели шайби. Така получените охлювчета нареди в намазана с масло тава. Печи за около 15 минути в предварително силно загрята фурна.
Охлювчета със сирене

Рецепта | Охлювчета със сирене |
Възраст | Рецепти за закуски |
Рецепти за деца след 18 месеца |
Рецепта Охлювчета със сирене
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.