Как да направим гъбка от яйце и домат?
Много подходяща рецепта за злояди деца!
Продукти за 1 гъбка:
- 1 к. ч. извара,
- 1 яйце
- 50 г сирене
- 1 с. л. олио, сол на вкус
- 1 домат
- 2 листа от зелена салата
Начин на приготвяне:
1. Свари добре яйцето (минимум 10 минути), изрежи основата и извади внимателно жълтъка.
2. Намачкай го заедно със сиренето и разбивай с вилица, като малко по малко прибавяш олиото, докато се получи кремообразна смес.
3. Напълни яйцето с пастета и го постави за пънче на гъбката. Отгоре сложи шапчица от домат.
4. Сложи гъбката върху „трева“ от зелена салата.
15.02.2013/MoetoDete.BG
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.