„Канелени ябълки в бутер тесто“ ароматна рецепта и много сладка.
Продукти:
- 500 г бутер тесто
- 4 - 5 ябълки
- 2 супени лъжици захар (кафява)
- 1 супена лъжица канела
- 1 яйце за намазване
Начин на приготвяне:
Фурната се загрява на 220 С.
Ябълките се почистват и се нарязват на дебели резани.
Резените се объркват със захарта и канелата.
Бутер тестото се нарязва на лентички около 1 см.
Всеки резен се обвива с лентичка.
Отгоре се намазват с жълтък.
Канелени ябълки в бутер тесто се пекат до готовност.
11. 11. 2012 г. / MoetoDete.BG
Изпрати любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!

Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.