Продукти:
- 2 с. л. овесени ядки
- 200 мл. топла вода
- 1 ч. л. фруктова захар
- 1/2 банан
- 20 мл. адаптирано мляко
Начин на приготвяне:
- Накисвате овесените ядки в топлата вода за около 30 мин
- Изцеждате остатъчната вода
- Изсипвате в блендера овесените ядки, половинката банан, захарта и адаптираното мляко. Разбивате до желана консистенция.
Същото може да се направи и с ябълка или круша, ако преди това се задуши в малко вода.
24. 02. 2012 г. / Мая Ерменлиева
Всяка седмица рецептите ще бъдат публикувани, а една ще спечели награда – книга за теб или твоето дете.
Рецептата тази седмица печели книгата "Мъфини" на Издателска къща "Колхида".
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.