Продукти:
- 200 гр. свинско бон филе
- 1 буркан кисели краставички
- 1 щафета топено сирене
- 3 моркова
подправки: сол, червен пипер, кимон и др. подправки за месо на вкус за гарнитура 20 малки пресни картофчета.
Начин на приготвяне:
Месото се разрязва по дължина, така че да стане като обвивка на руло, разчуква се с дървено чукче. След това се слага върху правоъгълен лист от фолио. Овкусява се и в него се слагат по дължина топеното сирене, нарязано на лентички, морковите и киселите краставички. После рулото се стяга добре, като се увива във фолио, а покрай него се нареждат измитите много добре и срязани само на две малки пресни картофчета.
Всичко се подрежда в предварително намазнена с олио тава. Картофките също се овкусяват на с подправки - сол, червен пипер, кимион, мащерка, риган или пък с чубрика, ако нямате мащерка и риган.
11. 11. 2011 / Габриела Стефанова
Изпрати ни любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.