Продукти:
- 1/2 кг. картофи
- 150 гр. сирене
- 1 яйце
- 3 стръка праз лук
- връзка копър
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите в подсолена вода, след което ги обелваме и намачкваме. Добавяме натрошеното сирене, ситно нарязаните праз лук и копър, счупваме вътре яйцето и овкусяваме с подправките. Омесваме добре и прибираме в хладилника да стегне. От сместа оформяме малки топчета (колкото орех), овалваме ги в брашно и ги пържим в загрято олио до златисто. Поднасят се с гарнитура чеснов или млечен сос.
28. 10. 2011 / moetodete.bg
Изпрати ни любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.