Продукти за 1 порция:
- 50 с.л. кус-кус
- 2-3 с.л. мляно месо (кайма)
- 3 с.л. нарязани наситно домати или доматено пюре
- 1 с.л. настърган кашкавал
- 1 с.л. зехтин
- стрък пресен лук
- съвсем малко сол
Приготвяне:
Сваряваме кус-куса. Отделно задушаваме лука за кратко в зехтина, добавяме месото и задушаваме още няколко минути. Прибавяме доматите / доматеното пюре и посоляваме леко. След около 5 минути изсипваме кус-куса в сместа и разбъркваме добре, доваряваме на слаб огън. Готовото ястие поръсваме с настъргания кашкавал.
30. 09. 2011 / Албена Хаджиденева
Изпрати ни любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.