Продукти:
- 1/2 глава лук / праз
- 1 морков
- 1/2 тиквичка
- 1/2 патладжан
- 2-3 гъби
- 1 червена чушка
- карфиол
- 3 - 4 картофа
- сол, чубрица, магданоз
- сметана
- 1-2 филии хляб
Начин на приготвяне
Всички зеленчуци се измиват,нарязват се и се слагат в тенджера да се сварят.След като омекнат напълно ,се посоляват,добавят се подправките и всичко се пасира.Слага се отново на котлона да заври и се добавя течната сметана.
Сметаната може да се замени с 1-2 разбити жълтъка и малко масло. Крутоните се приготвят като хляба се нарязва на кубчета. В тиган слагаме малко масло и изсипваме нарязания хляб. Печем до златисто.
25. 03. 2011 / Анна Тотева
Изпрати ни любимата рецепта на твоето хлапе и може да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето дете!

Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.