Продукти: 1 кг картофи, 150 г сирене, пушено сирене, сол, чубрица, масло, 1 яйце
Начин на приготвяне: Картофите се обелват, сваряват се и се разполовяват. Издълбават се като лодки и се поставят в намазнена тавичка. Издълбаната част се натрошава заедно със сиренето. Прибавя се яйцето, чубрицата и сол на вкус. С тази плънка се пълнят картофените лодчици. Най-отгоре се поставя парченце масло. Пекат се в загрята фурна. Преди да се извадят, на всяка лодка се прибавя филийка пушено сирене и се запичат. Поднасят се топли със салата, подходяща за сезона.
Рецептата е на мама Magito05
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.