Блог

4-6месеца

• от

Време е да се мисли за въвеждане на вашия 4/6 месец бебето да се твърди храни.
реклама

 

Ние знаем, че това може да бъде много страшно и обезсърчително етап за много родители. Ние твърдо да се изготвят карти храна, за да ви помогне да имате представа кои храни са безопасни, здравословни и питателни за вашето бебе, както и двамата започват пътуването на твърди храни. Не забравяйте, че много педиатри препоръчват, че бебетата на проекта вещества в 6-месечна възраст. В таблицата по-долу ще се компенсират тези, които започват вещества между 4-6 месеца възраст.

 

Ние също така се съставили Примерен графика за въвеждане на Бебе на Първоинстанционния Храните, които можете да намерите полезни. Тази таблица дава представа за това как и кога да започне въвеждането на бебето да твърди храни. Моля, имайте предвид, че тази таблица е създадена от различни медицински органи, като например частни педиатри, на AAP, на AAFP и на СЗО, както и нашия собствен опит. Винаги се консултирайте с лекар-педиатър на вашето бебе за твърди храни.

 

Съвет Винаги трябва да се консултира с лекар-педиатър на бебето, преди въвеждане на нови храни на бебето си. Избягвайте да предложи всички храни, които могат да изложат на алергия риск за вашето бебе.

 

Тъй като основен източник на вашето бебе на хранене е от кърмата и / или формула, че е важно, че сестра или бутилка храна и след това ви предлагат една малко твърди частици.

Когато мисля за начална бебе на твърди храни и въвеждане на други храни за бебето, добро правило е да се "Гледайте Бебе - Не" Календар ". Това е вярно, при въвеждането на твърди храни (допълнителни храни) за кърмените бебета, така и формулата нахранени. Просто, защото бебето е превърнал 4-месечна възраст, не означава, тя трябва да се въведат твърди храни.

 

 
Съвет твърди храни въвеждането Старт бавно, подготвя супена лъжица размер част от какъвто и храната, която са избрали да се започне. Някои родители започват да предлагат своите бебета твърди храни с помощта на техните (чисти и измити) пръст като лъжица. Те казват, че това помага бебетата си да се твърди храни, тъй като "нова" лъжица и "нова" храна, всички наведнъж изглежда да обърка бебето.

 

Колко ще ви 4 месеца - 6 месец бебето яде на първата си храна?

 

Вероятно ще се управляват единствено да имат бебе яде 1 / 2 супена лъжица размер на част от първите пъти да започнете вещества. Не гриза ако бебето не "Finish" хранене; помня това е ново преживяване за вашето бебе. Тъй като бебето ви става свикнал да яде твърди храни, вие постепенно ще увеличи размера на порциите. Също така имайте предвид, че кърмата и / или храните за кърмачета се предоставя за общо хранене на бебето си на този етап.