Блог
Пилешки рулца
• от jivka yordanova •
Продукти:
4 бр. пилешка пържола от бут
200 гр. гъби
2 триъгълни -чета топено сирене
200 мл. бяло вино
сол, черен пипер
Пържолите се начукват и подправят със солта и пипера. Гъбите се нарязват на ситно и се задушават в малко масло за кратко. Разпределят се върху пържолите и върху тях се слага по половин триъгълниче топено сирене. Завива се на стегнато руло и се забожда с клечки за зъби. Поставя се в тава и се залива с виното. Тавата се покрива с фолио и се пече в загрята фурна. Накрая фолиото се отстранява, за да се получи запечена коричка. При сервиране се залива с получения сос. Гарнира се с картофено пюре.
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.