Неделна чуднотека в Сердика Център

от

Лятото така и не иска да ни зарадва с продължително топло време и възможности за игри на открито.

Лятото така и не иска да ни зарадва с продължително топло време и възможности за игри на открито.

В сивите дни родителите се чудят как да разнообразят времето на своите деца. Но и в тези дни, и в слънчеви дни, Сердика Център предлага чудесна възможност мъниците да се забавляват и да научат нещо интересно, да се срещнат с приказни герои, да фантазират на воля, да се докоснат до магията на театъра и после да разказват и преразказват видяното и да питат „Мамо, кога ще ме заведеш пак на театър?”.

Ако и вие се чудите какво да предприемете с детето си през уикенда, заведете го в Сердика Център на Неделна чуднотека, организирана от Wonder Party.

Всяка седмица организаторите предлагат на най-малките си гости куклен театър, забавни програми, магично шоу, партита с професионални аниматори, много смях и игри. Активностите са тематично свързани със сезона или с близки празници, а освен забавни са и много поучителни.

Неделна чуднотека в Сердика Център

През юли Неделната чуднотека на Сердика Център е посветена на театъра. Всяка неделя между 11 и 12 часа децата могат да се срещнат с приказните герои от кукления театър.

След прекрасните представления „Акули в банята”, „Фокуси” и „Магазинче за цветове” в изминалите недели, на 29 юли предстои спектакълът „Как китът получи своето тясно гърло?”, на който малчуганите ще се срещнат с един страхотен лакомник, който се опита да изгълта всичко в морето.

Заповядайте, входът е свободен!

За повече информация:

https://www.facebook.com/serdikacenter.bg/

http://serdikacenter.bg/event/104