Над 100 награди и изненади очакват приятелите на Бочко през лятото

• от

Над 100 награди и изненади очакват приятелите на Бочко през лятото

Над 100 награди и изненади очакват приятелите на Бочко през лятото

Видеото, с което стартира новата игра на Бочко, ни забавлява с малките премеждия и щурите моменти на призванието РОДИТЕЛ. Момчила, мама на едно сладко момиченце – Мартина, вдъхнови Бочко за играта. Момчила сподели, че редовно записва ежедневните приключения със своето малко съкровище, за да запази щурите и прекрасни моменти за по-дълго.

Всяка мама знае през какви перипетии преминава всеки ден, за да преоблече, нахрани и приспи бебето си. Смяната на пелените се превръща в истинско предизвикателство, а къпането се конкурира с шумотевицата на малък цирк. Бочко реши, че тези ежедневни мамешки приключения, гарнирани с доза хумор, са достойни за цял филм и кани всички мами (и татковци) да запишат щуротиите на своите мъничета и да ги споделят

Домашните „оператори“ имат пълна свобода да развихрят въображението си и да издебнат малките пакостници в невъзможни случки и забавни ситуации, след което да изпратят заснетите си шедьоври до 31.08.2015г.

В забързаното си ежедневие отдадените родители често забравят, че истинското щастие е в малките моменти. Сладкото бебе постепенно се превръща в бързодвижещ се пакостник, после в любознателен бърборан, докато се окаже, че вече е на 7 и смело встъпва в следващия етап от живота си.
Получените клипове ще бъдат публикувани на страницата на Бочко. Жури ще определи петте най-творчески и забавни видеа. Техните главни герои ще спечелят големите награди - 2 комбинирани проходилки Hauck и 3 балансиращи колелета Chipolino. Любимият клип на публиката ще спечели годишен абонамент за продукти Бочко, а още 100 продуктови награди по избор ще бъдат раздадени на томболен принцип.

Грижовни по природа и винаги в помощ на майките, Бочко е в търсене на истинското преживяване, наречено родителство. Играта започва на 31 юли и ще продължи до 31 август 2015г. на специалната видео секция в сайта на Бочко.