Мъжете разбраха каква е болката при раждане

• от

Двама холандски водещи решиха да изпитат контракциите, които всяка жена преживява преди раждането...

Двама холандски водещи решиха да изпитат контракциите, които всяка жена преживява преди раждането, с цел да докажат, че жените са по-слаби и затова трудно понасят родилните болки.

В предаването си Денис Сторм и Валерио Зена представят най-различни лудости, затова решиха да изпитат и родилните болки на жените. Двамата отишли в холандска болница, където с помощта на електро стимулиране всеки може да почувства колко наистина боли при раждането.

Въпреки че цялата ситуация трае общо два часа, за разлика от истинското раждане, което може да продължи до два дни, двамата стигнали до заключението, че това е едно от най-болезнените опити, които са имали.

Мъжете разбраха каква е болката при раждане

Преди експеримента, двамата с усмивки и майтапи питали медицинските сестри дали могат да крещят и псуват както правят жените. На отговора, че гарантирано ще го правят те са се изсмели.

Както и при истинското раждане започнали леки контракции, които двамата прикрили с насмешки. След известно време обаче, когато започнали контракциите преди самото раждане, двамата  крещели, скачали и притискали възглавниците.

В крайна сметка се съгласили: това е истинско мъчение. И се зачудили дали искат техните половинки да изпитат същото. /БГНЕС