Мъжете предпочитат естествени жени

• от

Мъжете обичат приятелките им да са естествени, показва нова анкета на силния пол относно предпочитанията им за женския, стил, облекло, грим и прическа.
естествена красотаМъжете обичат приятелките им да са естествени, показва нова анкета на силния пол относно предпочитанията им за женския, стил, облекло, грим и прическа.

Жените се стремят към съвършенство всеки ден, а проучването показва, че за мъжете това е излишно. Няма идеални същества и не е нужно да гоните невъзможното. Разбира се силният пол забелязва някои несъвършенства във външния вид , но често ги приема като нещо естествен и не обръща сериозно внимание. Но по въпроса с епилацията всички мъже са категорични, че е задължителна.

Според проучвания, проведени от модни списания за жени, 49% от мъжете на възраст от 20 до 40 години смятат, че една малка татуировка може да покаже същността на жената и да я направи по-секси. Само 7% от представителите на силния пол харесват пиърсинг, докато останалите не го одобряват. 87% от мъжете не харесват жени с модни дрехи и кукленско лице. Оказва се, че те предпочитат небрежния стил на обличане и естествения, лек грим.

Анкетата показва още, че мъжете от всички възрасти, поколения и националности предпочитат момичета с дълги разпуснати коси, независимо дали са къдрава или прави. Коковете и опашките са подходящи за офиса, а в компанията на мъжа пуснете косата си да пада свободно. В същото време жените се опитват да измислят нови начини за това как да използват грим, за да изглеждат мистериозно и да имат по-изразителни очи. 86% от мъжете не се съсредоточават само в очите или само в устните, а обръщат внимание на лицето и изражението на момичето като цяло. Силно гримираните жени привличат едва 6% от срещуположния пол. /БГНЕС