Училище за родители

• от

Училище за родителиОчакването на бебе, независимо дали за първи, втори или трети път, винаги е вълнуващо. Никой не се ражда научен да бъде родител, но ние сме тук, за да разсеем страховете ви и да отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват.

Кои сме ние?

Училище за родители „Моето дете“ стартира в София през март 2011. За тези шест години се наложихме като мястото, където можете да получите най-точната и съвременна информация по въпросите, свързани с бременността и майчинството.

Къде можете да ни посетите?

Нашите лекции се провеждат в 6 града в страната: София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе . Локациите ни са съобразени така, че да са удобни за достигане с градски транспорт или личен автомобил. Стараем се да предложим уютна и комфортна атмосфера.

 

  

  

  

 

 

  

  

  

 

Училище за родители гр.София Училище за родители гр.Пловдив Училище ва родители Стара Загора Училище ва родители Русе
Училище за родители гр.Бургас Училище за родители гр.Варна


Кои са нашите лектори?

Лекторите ни са утвърдени имена в областта на акушерството и гинекологията, педиатрията, психологията, хомеопатията и натуропатията. Наши лектори са и международно сертифицирани консултанти по кърмене, както и дули. Специалисти с доказан опит и практика не само в София, но и в страната. Вижте още >>>

Лекциите?

Лекциите са безплатни и с продължителност от 90 мин. След всяка лекция имате време да зададете своите въпроси към нашите лектори.

Нашата основна цел е вие да получите най-добрата и съответстваща на международните практики информация, като едновременно с това се убедите, че да си родител не е изпитание, а истинско приключение.

"Карта за отличници"

"Карта за отличници"

Съберете печатите във вашата карта за отличници от Училище за родители "Моето дете" и може да спечелите една от следните страхотни награди... Вижте наградите...>>>