Какво означават сексуалните ви фантазии

• от

Предполагали ли сте, че вашите палави видения и фантазии могат да значат нещо? Психолози твърдят, че сексуалните мечти разкриват вашите желания и тревоги.

Сексуални фантазииПредполагали ли сте, че вашите палави видения и фантазии могат да значат нещо? Психолози твърдят, че сексуалните мечти разкриват вашите желания и тревоги.

Както вече може би знаете сънищата служат като портал към психиката, но в същото време те могат да бъдат и много неясни. Експерти твърдят, че мръсните сцени във вашето съзнание често изобщо не са свързани със секса и обратното някои ежедневни дейности могат да навяват много еротични мисли във въображението ви. Ето защо психолози решиха да хвърлят светлина върху най-често срещаните значения на образите, които ви се явяват, докато спите.

Сънувате, че правите секс със свой колега или много добър приятел. Това по-скоро означава, че се възхищаваш на неговите качества и искаш ти самия да притежаваш част от тях.

Сънувате, че сте с любимия човек, но изведнъж някой ви прекъсва. Замислете се дали не сте загубили своята близост и доверие. Жените често сънуват подобни сънища преди раздели. Ако сънувате, че се отдавате на любовта на публично място, това подсъзнателно може да отразява страха ви, че приятелите ви може да не го харесат.

Сънувате изневяра. Не се безпокойте, това се случва на повечето двойки, които се намират пред важна стъпка в отношенията си. Например преди сватба е съвсем нормално, имайки предвид огромната промяна, която настъпва в живота ви. /БГНЕС