Как проходи Иван?

от

Здравейте, казвам се Иван Тутраканов и в момента съм на 10 месеца. Изненадващо за мама и тати, а и за мен, преди повече от месец открих че е много лесно да се изправя и че краченцата ми могат да се движат сами :)
Как проходи Иван?

Как проходи Иван?

Здравейте,
казвам се Иван Тутраканов и в момента съм на 10 месеца. Изненадващо за мама и тати, а и за мен, преди повече от месец открих че е много лесно да се изправя и че краченцата ми могат да се движат сами :) Всичко стана като на игра.

Сега ще ви разкажа - беше един хубав ноемврийски ден, когато на гости ми дойде леля Деси и за подарък ми донесе едно хубаво червено камионче за бутане.

Отначало разбрах че е много лесно да се возя отгоре му, но с интерес по-късно разбрах и че мога внимателно да сляза, да се хвана за дръжката, леко да предвижа първо лявото краче, после дясното и ХОП да се изправя. И крачка по крачка върви първо камиончето, а след него и аз.

Неусетно след няколко дни се осмелих и да се пусна от дръката на камиончето, и сега правя сам крачки. :) Колко е забавно като на игра да опознавам света.

Това е нашата история.

Историята участва в конкурса: "Как проходих?"