Съвременната кулинарна енциклопедия "Готварските техники и умения" в три тома на издателска къща "Колхида" е единтвено по рода си у нас издание, което ще ви помогне да усвоите основните готварски техники и умения.
"Готварските техники и умения" - I том на издателска къща "Колхида" съдържа над 2 000 рецепти и полезни съвети за приготвянето на различни специалитети. От нея ще разберете какво трябва да има в модерно обзаведената кухня. И още – цветно приложение с 15 топ-рецепти.
От книгата ще разберете всичко за задушаването, за капамите, кебапите и кавърмите, за готвенето във фолио, за салатите, за варенето, за супите, чорбите и бульоните, за яхниите, за кашите, за готвенето на пара и водна баня, за пърженето и кюфтетата, за аламинутите, за панирането и крокетите, за подправките, за микровълновата фурна, за пиците, за печенето.
Напишете коментар
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.