"Готварските техники и умения" - I том

• от

Съвременната кулинарна енциклопедия "Готварските техники и умения" в три тома на издателска къща "Колхида" е единтвено по рода си у нас...

Съвременната кулинарна енциклопедия "Готварските техники и умения" в три тома на издателска къща "Колхида" е единтвено по рода си у нас издание, което ще ви помогне да усвоите основните готварски техники и умения.

"Готварските техники и умения" - I том на издателска къща "Колхида" съдържа над 2 000 рецепти и полезни съвети за приготвянето на различни специалитети. От нея ще разберете какво трябва да има в модерно обзаведената кухня. И още – цветно приложение с 15 топ-рецепти.

От книгата ще разберете всичко за задушаването, за капамите, кебапите и кавърмите, за готвенето във фолио, за салатите, за варенето, за супите, чорбите и бульоните, за яхниите, за кашите, за готвенето на пара и водна баня, за пърженето и кюфтетата, за аламинутите, за панирането и крокетите, за подправките, за микровълновата фурна, за пиците, за печенето.

Вижте още за: книги готвене