Готови ли сте? eMAG Black Friday 2022 е на 18 ноември

от

С нетърпение споделяме, че десетото издание на eMAG Black Friday започва рано сутринта на 18 ноември. Клиентите ще могат да се възползват от специални оферти за над 2 милиона броя продукти, предлагани от eMAG и Marketplace търговците на платформата.
Готови ли сте? eMAG Black Friday 2022 започва на 18 ноември

Готови ли сте? eMAG Black Friday 2022 започва на 18 ноември

С нетърпение ви споделяме, че десетото издание на eMAG Black Friday започва рано сутринта на 18 ноември. Клиентите ще могат да се възползват от специални оферти за над 2 милиона броя продукти, предлагани от eMAG и Marketplace търговците на платформата.

Подгответе се за деня с хиляди оферти

Традиционно, eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си предната вечер, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Интересът към кампанията е много голям, затова трябва да сте бързи и съобразителни, за да успеете да вземете желаните продукти, тъй като броят им е предварително определен и може да не покрие голямото търсене. Миналата година например, само за 1 минута в началото на кампанията са били поръчани 1626 броя продукта.

Сайтът eMAG  на става активен рано сутринта, след 7 ч. в деня на Black Friday, затова не забравяйте да инсталирате и мобилното приложение на eMAG и да активирате известията, за разберете веднага, когато започне eMAG Black Friday.

За да бъде пазаруването ви успешно и удовлетворяващо, от eMAG дават полезни съвети и разкриват някои от Black Friday офертите си.

Създайте си предварително списък с любими продукти. Ако планирате да поръчате нещо, добре е предварително да го добавите в списъка си с „любими“ на сайта. Същото важи и за останалите продукти, които ви интересуват и искате да разберете дали са сред офертите на кампанията в деня, когато тя стартира.  

Уверете, че информацията за доставка и плащане в акаунта ви е пълна и вярна – запазете предварително данните на вашата карта и любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Тази година за клиентите на eMAG ще бъдат на разположение над 3000 места за доставка в цялата страна(куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

Ето и някои от избраните оферти

При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията, а посочените Black Friday цени ще са валидни на 18.11.2022 г. след старта ѝ до края на кампанията или изчерпване на наличните количества.

Електрическа кола с дистанционно управление за деца Mappy, Mercedes Benz ML350, червена

100 броя на Black Friday оферта

LEGO® DUPLO® Парен влак 10874

100 броя на Black Friday оферта

Промо пакет: Душ гел Bioderma Atoderm, 2 х 1000 мл

1500 броя на Black Friday оферта

Пелени Pampers Premium Care XXL BOX 3, 6-10 кг, 204 броя

3000 броя на  Black Friday оферта: