"Българска кухня"

• от

В книгата "Българска кухня" на издателска къща "Колхида" ще намерите патентовани регионални рецепти – доказателство за кулинарната фантазия на българката.

В книгата "Българска кухня" на издателска къща "Колхида" ще намерите патентовани регионални рецепти – доказателство за кулинарната фантазия на българката.

Признато достойнство на българската кухня е нейното изключително разнообразие в отделните райони на страната, където наред с типичните национални ястия се приготвят неповторими кулинарни специалитети.

Винаги сте искали да научите майсторлъка за приготвянето на Банска капама, Хасковски катми, Добруджанска кавърма, Пловдивска топеница, Пълнени чушки с боб по шопски? Разкриваме ви тайните, за да се убедите в невероятния вкус на вкусотиите от Видин до Свиленград и от Петрич до Силистра.