20 добри причини да си бременна

• от 3

Бременността е идеалният момент да се измъкнеш във всяка ситуация, за която преди това не си имала оправдание.

Бременността е идеалният момент да се измъкнеш във всяка ситуация, за която преди това не си имала оправдание.

1. Това е може би единственият момент, когато спокойно можеш да вървиш сама по улицата и да си говориш. Всъщност ти непрекъснато си имаш компания :)

2. Отдавна търсиш повод да обновиш гардероба си. Ето перфектна възможност да поставиш началото. Промените във фигурата ти го налагат. Разбира се, нищо не пречи да избереш и дрехи, които спокойно да носиш и след 9-те месеца.

20 добри причини да си бременна

3. Имаш причина да ходиш на педикюр всеки месец. Особено след втория триместър, когато да достигнеш пръстите на краката си ще бъде постижение.

4. Да приемаш без притеснение отстъпеното ти място в градския транспорт или даденото предимство във всяка една ситуация.

5. Да изхарчиш неразумно много пари за неща, за които само подозираш, че ще ти бъдат полезни, а истината е, че са ти просто симпатични.

6. Да откажеш да приготвиш закуска или вечеря на любимия с оправданието, че имаш нужда да си полежиш и да нямаш никакви угризения за това.

7. Да се заливаш в сълзи или да се смееш истерично докато гледаш сериал по телевизията. Просто сега си по-чувствителна и всички трябва да го знаят, а и тези хормони...

20 добри причини да си бременна8. Да отидеш да си легнеш, дори когато свекърва ти току-що е дошла на гости. Имаш непреодолима нужда да си починеш.

9. Да откажеш досадна вечеря или друго светско събиране, на което при други обстоятелства трябва да присъстваш по различни причини.

10.  Да си похапваш шоколад колкото ти се иска, без да се чувстваш виновна за това.

11. Да излезеш от офиса всеки път, когато го пожелаеш. Винаги има нещо подходящо за оправдание.

12. Да разглеждаш и да си играеш колкото си искаш с най-забавните играчки в детския хипермаркет - нали трябва да направиш проучване.

13.  Да излезеш от киносалона или театъра без притеснение, ако се почувстваш отегчена.

14.  Да бъдеш по-капризна и взискателна към бъдещия татко.

15.  Да диктуваш „правилата“ в секса.

16.  Да решаваш кога да си тръгнете от приятелската сбирка.

17.  Да обсебиш спалнята с мотива, че вече ти е много тясно и да се шириш на воля.

18.  Да харчиш много повече пари за доброто си самочувствие – масажи, прически.

19.  Да се откажеш от ежедневното пазаруване, защото не бива да носиш тежки торби.

20. Да изпитваш скрито (или не съвсем) самодоволство от възможностите, които ти дава бременността да правиш каквото ти се иска :)

Автор: Виолета Калъпова