С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Най-новото 4-то поколение пробиотик Био Баланс бейби

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

 

Пробиотиците са особено важни през първите две-три години от живота на човека.

Бебетата на естествено хранене страдат по-малко от колики и други храносмилателни смущения. Това се дължи на стимулиращия ефект, който майчината кърма оказва върху бифидобактериите. Те трябва да съставляват 99% от чревната флора на здравите кърмачета и са много полезни за здравето на детето, защото:

  • осигуряват защита срещу чревни инфекции, причинявани от Salmonella (хранително отравяне), Shigella (дизентерия) и ентеропатогенни Escherichia coli (колиентерит);
  • произвеждат млечна и оцетна киселина, които пречат на ферментацията и развитието на нежелани бактерии в червата. По-киселата среда в червата индиректно предотвратява развитието на гнилостни бактерии, които образуват токсични амини от аминокиселините.Когато обаче се налага прием на антибиотици,то баланса на чреваната флора се нарушава. Затова е много важно осигуряването на големи количества от пробиотичните бактерииот рода  Bifidobacteria, особено след лечение с антибиотици,от друга страна и от рода Ацидофилус които се препоръчва специално при остри инфекции от ентеропатогенни бактерии – повечето от тях са чувствителни към антимикробните вещества, отделяни от него.

Пробиотиците са определени от СЗО, като живи микроорганизми, които приети в достатъчно количество подпомагат здравето на човека.

За да има някаква полза за човека от пробиотичните бактерии, те трябва да са способни дадостигат червата живи и в добро състояние, за да се заселят и размножат. Тъй като млечно-киселите бактерии са живи организми те са много чувствителни на влиянието на околната среда и тяхната жизнеспособност се засяга лесно по време на преработка, съхраняване и поглъщане.

По време на преработката и съхранението излагането на въздух, висока температура,влага, високо налягане и др. обикновено предизвикват бърз спад в броя на жизноспособните клетки. Но често най-голямото предизвикателство е да оцелеят след поглъщане. В зависимост от това дали бактериите са погълнати на гладно или с храна, бактериите ще бъдат изложени на влиянието на стомашната киселина с рН между 2 и 4 за време от 30 до 120 мин.

Оцелелите бактерии след това са изправени пред следващото смъртоносно предизвикателство, което са жлъчните соли в дванадесетопръстника, след което могат да се надяват да достигнат до неутралното рН на тънките черва.

Поколенията при пробиотиците, се определя от това до колко са защитени микроорганизмизите от унищожаващият ефект на стомашната киселина и каква част от тях стигат живи и в добро състояние до тънките черва на човека.

Нобел Фарма предлага на българския пазар ново четвърто поколение от млечно-кисели бактерии с технологията „Двоен слой“ която представлява двойно покритие на пробиотиците.

Най-новото 4-то поколение пробиотик Био Баланс бейби

Вътрешният слой на покритието позволява освобождаването на бактериите в зависимост от рН. Този слой предпазва бактериите при поглъщане , благодарение на което те достигат тънките черва живи и в добро състояние, годни да се заселят и размножат. Външният  слой покритие предпазва бактериите от влага, температура и налягане и др. Благодарение на това покритие се увеличава стабилността по време на производство и до крайния срок на годност на продукта

Най-новото четвърто поколение се предлага в два варианта:

Био Баланс и Био Баланс бейби се използват за:

  • Нормализиране на чревната микрофлора при запек и диария
  • Възстановяване баланса на чревната микрофлора след прилагане на антибиотици и след химиотерапия
  • Подсилване на имунната система
Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Коментари

Коментари за “Най-новото 4-то поколение пробиотик Био Баланс бейби”

Реалист

19.03.2019 13:21

Не се лъжете да си давате парите за глупости, които обещават чудодейни резултати. Няма такъв филм. Балансираното хранене е това, което има значение.
Виж всички 3 коментара Добави коментар

Четете още от "Здравни съвети"

Лекуване със сол

Лекуване със сол

В народната медицина морската сол се препоръчва най-често при мигрена,...

Какво трябва да знаеш за лохиите

Какво трябва да знаеш за лохиите

След появата на бебето в тялото ти настъпват промени, а организмът се...

Тромбофилията – опасна ли е за бременната и бъдещото бебе

Тромбофилията – опасна ли е за бременната и бъдещото бебе

Нашето тяло е първото място в света, което малкото същество може да нарече свой...

Изплези се - за какво говори цветът и външният вид на езика

Изплези се - за какво говори цветът и външният вид на езика

Цветът на езика може да бъде розов, бял, жълт, червен, кафяв, даже петнист....


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби