Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Болница Вита открива луксозна база

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай
Болница Вита открива луксозна база

В началото на 2018 г. българската частна многопрофилна болница за активно лечение Вита ще открие нова сграда. Модерното лечебно заведение е разположено на 9000 кв. метра площ и се намира на бул. Филип Кутев №10, район Лозенец, на пешеходно разстояние от метростанция Витоша и търговски център Парадайз.

МБАЛ Вита е добре позната с утвърдените си отделения по акушерство и гинекология, ин витро, неонатология, урология и андрология, ортопедия и травматология, хирургия, образна диагностика, анестезиология и интензивно лечение. В седеметажната постройка ще функционират и нови структури, като например Отделения по гастроентерология, по неврохихургия, по пластично-реконструктивна и естетична хирургия. Болничните студиа са изпълнени максимално комфортно и пресъздават усещането „у дома“. Легла с подвижни зони, таблети вместо звънци за контакт със сестрите, въздушна поща за размяна на информация между операционните и отделенията са само част от новите придобивки. Наред с доказаните специалисти на Вита, екипът на болницата се увеличава с още висококвалифицирани лекарски екипи.

В двора на Вита База 2 има и паркинг с 90 паркоместа. На първи етаж на Вита База 2 са консултативните кабинети с познатите специалисти на ДКЦ Вита. Нововъведение са трите кабинета на лични лекари. Лабораторният блок включва микробиология, клинична лаборатория и патохистология.

Добре познатата Вита на ул. Драговица срещу гара Подуене вече е малка за нарастващия брой пациенти. Тя става Вита База 1 и ще продължи да приема пациенти в диагностично-консултативния център, лабораторния блок и рентгена. В сградата на Драговица № 9 ще има и отделения по вътрешни болести, по физиотерапия и хемодиализа. Ще бъде разкрит хоспис. С разширяването на сградния фонд и откриването на Вита База 2 имаме възможност да осигурим на пациентите по-комфортен и технологичен прием, както и нови услуги, които ще предложим за комплексно обслужване. Оборудването и апаратурата са от най-висок клас. Студиата са по-просторни, операционните са по-модерни, кабинетите и приемните са по-уютни. На всеки етаж има регистратура, централата е автоматизирана и записването на часове е улеснено. При нас пациентите ще се радват на здравеопазване на световно ниво,“ разясни д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ Вита.

Брандът Вита е създаден преди повече от 25 години, когато е разрешено откриването на първото частно здравно заведение в София – Поликлиника Вита или ДКЦ Вита. През 2004 г. е основана и МБАЛ Вита - първата частна многопрофилна болница в София. Допълнителна информация на www.vita.bg.

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Коментари

Коментари за “Болница Вита открива луксозна база”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

Четете още от "Здравни новини"

Древните египтянки също си правели тест за бременност

Древните египтянки също си правели тест за бременност

Преди няколко хиляди години хората не само имали природни лекове за почти...

Молитвата има изцелителна сила

Американски лекар: Молитвата има изцелителна сила

Д-р Андрю Нюберг от болница "Томас Джеферсън" в САЩ вече 20 години изследва...

Дъждовното време вреди на здравето

Дъждовното време вреди на здравето

Дъждовното, мрачно и студено време може да има негативно влияние върху...

7 храни, които правят жените щастливи

7 храни, които правят жените щастливи

Справяне с промени в настроението, главоболие, работа, управление на...


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби