С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Здравина

Резултати за здравина (6)

Подхранване на боядисаната коса

Подхранване на боядисаната коса

Боядисаната коса изисква по-различни грижи от нетретираната с химикали коса. Защото боядисаната коса е в някаква степен увредена коса и се нуждае от интензивно подхранване. Това означава допълнително поддържане здравината на косъма, уплътняване на структурата му и възстановяване на жизнения му бляскав вид...

Д-р Гайдурков за детско здраве и хранене

Д-р Гайдурков за детско здраве и хранене

Д-р Гайдурков се занимава от години с лечение на хора чрез здравословно хранене и лечебен глад. Неговото име вече е легенда в областта. Сред пациентите му за съжаление се срещат и много деца.

Безопасен дом за детето

Безопасен дом за детето

Детското любопитство няма граници и малките ръчички пипат на всякъде. За да предотвратиш неприятни инциденти набележи опасните зони и се постарай да ги обезопасиш.

Опасните играчки

Опасните играчки

Детските играчки трябва да бъдат избирани внимателно, за да не попаднат в малките ръчички опасни изделия.

Здраве и красота през есента

Здраве и красота през есента

Вече си на работа, есента носи и нови работни задачи. Едва е започнал да избледнява морския тен и усещаш, че ритъма на живот те притиска. Настроението пада, нямаш време за спорт. Време е да вземеш мерки за красотата и здравето си и през есента.

Здрава коса през зимата

Здрава коса през зимата

Студената зима може да бъде истинско изпитание за косата ви. Под въздействие на отоплителните уреди, снеговалежа и ниските температури, иначе здравата коса може много бързо да стане безформена, безжизнена и безцветна.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби