С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Балсам

Резултати за балсам (13)

Как да се справиш с мазната коса

Как да се справиш с мазната коса

Мазната коса е като наказание – колкото по-често я къпеш, толкова по-некомфортно те кара да се чувстваш. Дори да си изпробвала всякакви методи да намалиш омазняването, само няколко часа след изкъпването, косата ти отново започва да блести, да полепва по скалпа ти и да изглежда безжизнена.

Подхранване на боядисаната коса

Подхранване на боядисаната коса

Боядисаната коса изисква по-различни грижи от нетретираната с химикали коса. Защото боядисаната коса е в някаква степен увредена коса и се нуждае от интензивно подхранване. Това означава допълнително поддържане здравината на косъма, уплътняване на структурата му и възстановяване на жизнения му бляскав вид...

Балсамите за коса

Балсамите за коса

Косата е първи показател при проблеми със здравето, студеният сезон също оставя своя отпечатък върху нея. С малко лесни, но редовни грижи, може да я поддържаш в перфектен, здрав и блестящ вид.

Мека детска коса

Мека детска коса

Детската коса е специална – тя е мека като памук, ефирна като пух и бляскава като коприна. И за да запази тези си качества, детската коса се нуждае от специални грижи. Тя не може да се третира с продукти за възрастни, нуждае се от подхранване с естествени вещества и трябва да се разресва и подстригва редовно.

Звезден блясък в косите

Звезден блясък в косите

Звездите от екрана сякаш са родени с блестяща и красива коса. Как се получава така, че винаги са във форма?

Грижи за изтощена и увредена коса

Грижи за изтощена и увредена коса

Изтощената и увредена коса е накъсана, безформена, без блясък и без жизненост. И парадоксално, причините за това състояние на косата обикновено са суетните ни стремежи за по-добър външен вид – спазване на диета, боядисване и употреба на стилизанти, третиране с топлинни уреди... Не унивай!

Възстановяване на косата след излагане на слънце

Възстановяване на косата след излагане на слънце

След като си се насладила на парещите лъчи на лятото, на дневен ред в грижите за външния ти вид идва възстановяването на косата след излагане на слънце. Защо ли? Защото слънцето, постоянно покачващите се температури и влагата (или липса на такава) могат да направят косата ти суха, безжизнена, чуплива и цъфтяща...

Нежна грижа за деца с екзема или с проблемна кожа

Нежна грижа за деца с екзема или с проблемна кожа

Преди да преминем към практическите съвети в грижата за деца с екзема или с проблемна кожа, нека направим кратко пояснение на тези медицински понятия.

Есенна премяна с боя за коса

Есенна премяна с боя за коса

Есенната премяна с боя за коса е твоят начин да посрещнеш настъпващите студени месеци. Така както животните сменят кожухчетата си, а дърветата – цвета на листата си. И благодарение на напредналите технологии в козметичната индустрия, няма защо да се притесняваш, че боята ще повлияе пагубно върху здравината и блясъка на косата ти.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби