С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Крем

Резултати за крем (59)

Какво се крие в бурканчето с крем

Какво се крие в бурканчето с крем

Малцина от нас могат да се похвалят, че знаят латински. Но почти всяка жена пазарува ежемесечно козметика и малко или много се зачита в етикетите, обаче въпросът е до колко разбираме информацията им. Често се случва да дадеш куп пари и накрая ефектът да е нулев. Има няколко лесни правила, които гарантират сигурен успех в избора и приложението на кремовете и цветната козметика.

Козметика за бебешко дупе

Козметика за бебешко дупе

Чувала си израза „кожа, гладка като бебешко дупе“, нали? И той не е случаен. Кожата на бебешкото дупе е най-деликатният, най-нежният и най-уязвимият участък от тялото на твоето дете.

Красива за празниците

Красива за празниците

Покрай работата, избирането на коледни подаръци за твоите деца, коледната украса на дома и всички останали задължения, вероятно смяташ, че няма да ти остане време да се почувстваш красива по празниците.

Защо старее кожатa

Защо старее кожатa

Кожата ни немуниемо остарява, така както и цялото ни тяло. Можеш да си спестиш преждевременната поява на неприятните признаци ако вземеш предвид няколкото основни причини за това.

Кожата през бременността

Кожата през бременността

Хормоните през бременността са причина за доста промени. Някои от тях се отразяват директно на кожата и са по-видими през лятото.

Как да пребориш акнето?

Как да пребориш акнето?

Ето и нашите козметични предложения за ефективна борба с акнето:

Козметика за новородени

Козметика за новородени

Козметиката за новородени е доста по-различна от козметиката за възрастни. На първо място, козметиката за новородени е съобразена с деликатната, уязвима и все още недоразвита бебешка кожа, чиято естествена киселинност е небалансирана в първите месеци след раждането.

Как да забавиш старостта

Как да забавиш старостта

Някои се чувстват стари и на 25, докато други и на 80 имат сили да покоряват планински върхове. Стареенето сякаш се случва с различен ритъм при различните хора, но какви са причините и как се получава?

Козметика против кожни раздразнения

Козметика против кожни раздразнения

Кожните раздразнения са често срещано оплакване, особено при хората с чувствителна кожа и при бебетата. Причините за появата им са както външни, така и вътрешни, а третирането понякога отнема седмици. Но едно е сигурно – към кожните раздразнения винаги трябва да се подхожда с внимание и със съответната медицинска козметика.

Козметични изкушения

Козметични изкушения

Козметичните изкушения са любимият грях на жените.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби