С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Рисков Фактор

Резултати за рисков фактор (18)

Амниоцентеза

Амниоцентеза

Преди да вземете решение за амниоцентеза (вземане на околоплодна течност) е добре да знаете, че макар и да ти е препоръчана, тази манипулация не е задължителна.

Бременност и алергия

Бременност и алергия

През бременността организмът мобилизира целия си потенциал и много от болестите, включително и алергичните, отминават трайно или временно затихват.

Митове за контрацепцията

Митове за контрацепцията

Какво ли не сме чували по този въпрос, при все, че живеем в двадесет и първи век. Сред жените се разпространяват невероятни бабини методи за предпазване от бременност, които вместо да помогнат, по-скоро водят до увеличаване на раждаемостта. Какво ли не сме чували по този въпрос, при все, че живеем в двадесет и първи век. Сред жените се разпространяват невероятни бабини методи за предпазване от бременност, които вместо да помогнат, по-скоро водят до увеличаване на раждаемостта.

Водно раждане

Водно раждане

У нас се заговори за водно раждане. За сега се предлага само в София, но да се надяваме, че постепенно и жените в други градове на страната ще могат да се възползват от предимствата на този метод.

Високите токчета

Високите токчета

Тънките и подобаващо високи токчета са задължителна част от гардероба на всяка суетна жена. Служат за вдъхновение на мъжките фантазии, използват ги като модел за корици на книги и списания, за какво ли не. Историята им е дълга, днес може да се срещнат всевъзможни варианти. Въпросът е до колко красотата им е оправдана и дали не представляват опасност за здравето ти?

Крият ли рискове витамините

Крият ли рискове витамините?

Витамините, използвани като добавки в някои от хранителните продукти, могат повече да навредят, отколкото да помогнат, казват германски експерти.

Предлагат 5000 лв. да струва секциото по желание

5000 лв. може да струва секциото по желание

5 000 лева такса за раждане със секцио по желание предлага Асоциацията на акушер-гинеколозите в България.

Калкулатор изчислява риска от затлъстяване на бебетата

Калкулатор изчислява риска от затлъстяване на бебетата

Вече е възможно да се оцени още от раждането по прост начин и без кръвен тест, кои са бебетата, които носят най-голям риск от затлъстяване...

Българските деца - геймъри са с рисково поведение

Българските деца - геймъри са с рисково поведение

Проучване на онлайн рисковете сред децата в Европа разкрива притеснителни тенденции към твърде засилено ограничаване на децата в техните онлайн дейности...

Алкохол преди първата бременност засилва риска от рак на гърдата

Алкохол преди първата бременност засилва риска от рак на гърдата

Младите жени, пиещи алкохол преди първата си бременност, са под засилен риск от развитие на рак на гърдата...


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби