С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Играчка За Детско Креватче

Резултати за играчка за детско креватче (6)

Играчки според възрастта

Играчки според възрастта

Често малчуганите са заринати с неподходящи подаръци, някои дори са опасни за здравето, а други просто не са подходящи за възрастта им. Как да избереш подарък за твоето съкровище или за приятелските деца?

Играчка за детско креватче от филц

Играчка за детско креватче от филц – 50 идеи

45 идеи за играчка за детското креватче от филц. Трябват ви филц, ножици, памук, игла, конци, копчета... и фантазия :)))

В света на играчките

В света на играчките

Какво е детството без играчки? Плюшени, гумени, парцалени... какви ли не! Въпросът обаче е кои са подходящи и безопасни за малкото ти бебче... Разбира се, играчките са неизменна част от живота на детето още с появата му на бял свят и ще го вълнуват още дълго, докато порасне. Eдни играчки може да са подходящи за определена възраст и да са съвършено неприемливи за друга.

Игри в 3D формат вредни за децата

Игри в 3D формат вредни за децата

На деца под шест години не се препоръчва да гледат филми, или да играят на видео игри в 3D формат. Това обяви, на базата на резултатите от собствено изследване, Френската агенция за санитарна безопасност на продуктите, околната среда и условията на труд (Anses).

Първата играчка на бебето

Първата играчка на бебето

Играчката е важен елемент за стимулация на сетивата и фактор за развитието на способностите на децата. Хубавата играчка не просто ангажира вниманието на бебето, но му помага да опознава света по най-безопасния за него начин.

Бебетата не трябва да бъдат заобиколени от много играчки

Бебетата не трябва да бъдат заобиколени от много играчки

Бебетата не трябва да бъдат заобиколени от много играчки, предупреждават учените.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби