С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Баща

Резултати за баща (312)

Теория и практика на скандала

Теория и практика на скандала

Семейният климат е особено нещо. Първо няма как да се предвиди прогнозата дори за няколко дена напред и второ – не помагат нито дъждобрани, нито гръмоотводи.

Тийнейджър – наръчник за разкодиране

Тийнейджър – наръчник за разкодиране

Имаш член на семейството, който страда от екзистенциални кризи, изпада в рязко в различни настроения, мълчи с часове, затваря се в стаята си и върши незнайно какво и те гледа враждебно сякаш си му враг.

Тийнейджърите

Тийнейджърите

Въпреки апокалиптичните картини, които показват по родните училища, все пак в страната ни се намират и по-нормални млади хора, които също имат своите търсения, проблеми, кризи и положителни емоции.

Терапията на мама

Терапията на мама

Дори и най-тежките моменти минават по-леко ако до страдащото дете е майка му. Силата на майката няма граници, за нея има написани приказки, съществуват легенди, песни и стихове. Всички те не са създадени случайно.

Татко и след развода

Татко и след развода

За тях мама и тати са целия свят, а изведнъж той се оказва несигурен, пълен с конфликти и напрежение. Родителите имат огромния ангажимент да им помогнат да преминат през този период.

Томи Хилфигер

Томи Хилфигер стана баща на момче

Световноизвестният дизайнер Томи Хилфигер стана баща на момченце.

Тригодишно дете от София почина от метадона на майка си

Тригодишно дете от София почина от метадона на майка си

Тригодишно дете почина след като отпи от чаша с разтворен метадон.

Трети триместър

Трети триместър

Вече си в края на девет месечното пътешествие към първата ти среща с бебето. Третият триместър е последният етап от бременността и също си има своите характерни особености.

Татко, имам нужда от теб!

Татко, имам нужда от теб!

И момчетата, и момичетата имат нужда от общуването с теб – техният татко. Хубаво е, когато малкото прекарва колкото се може повече време с баща си и усеща неговата любов и загриженост.

Татко е върхът!

Татко е върхът!

Откакто си баща, вероятно забелязваш завишените изисквания към теб. И някак свикваш, че все нещо не правиш както трябва :). Но точно това може би те прави уникален и неповторим.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби