С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Емоционална Анорексия

Резултати за емоционална анорексия (4)

Емоционална анорексия - живот без чувства

Емоционална анорексия - живот без чувства

Както предполага и името, емоционалната анорексия е поведение, характеризиращо се с потискане на чувствата, на съпричастността към друго човешко същество или абсолютно отричане на сърдечните и духовни нужди и желания.

За малките хора и големите чувства

За малките хора и големите чувства

За децата емоциите са ключът към щастието и успеха. Ето защо е толкова важно да научим малчуганите да владеят и изразяват чувствата си.

Емоционално и социално развитие на детето

Емоционално и социално развитие на детето

Децата изпитват силни и ярки емоции, но все още не умеят да ги контролират. Емоциите са неделима част от живота. Установено е, че те са солиден индикатор за състоянието на детето и влияят на неговото поведение. Честите негативни изблици (плач, хленчене, капризничене) могат да говорят за нервно-емоционално напрежение на малкото.

Овладей времето и емоциите

Овладей времето и емоциите

Искаш да намираш време за всичко, но в днешното забързано ежедневие се оказва трудно да съвместиш служебните и лични ангажименти, да се противопоставиш с нужното спокойствие на битовите неуредици, стреса и провокациите.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби