С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Майчинство

Резултати за майчинство (213)

Изкуството да казваш „не”

Изкуството да казваш „не”

Според някои децата се раждат с характер, който постепенно развиват и проявяват, според други той се оформя основно под въздействие на семейната среда. Независимо от теориите обаче, идва един момент, в който малкото човече осъзнава, че е самостоятелна личност със собствена воля, желания и претенции. То започва да изгражда своя свят чрез избора, който прави и тук е ролята на родителите.

Искам или тест за родители

Искам или тест за родители

Оказва се, че думичката „дай” е една от първите, които изрича детето. Това е съвсем естествено, тъй като малкото опознава света и иска да пипне, вкуси и усети всичко, което го заобикаля.

История на червилото

История на червилото

Хубавите женски устни са обект на обожание от древността. Според някои историци червилото било част от бюти арсенала на жените още преди пет хиляди години.

История на хомеопатията

История на хомеопатията

Тази наука се заражда през XVIII в. Основателят й се нарича Самуeл Ханеман от градa на прочутия порцелан Майсен в Саксония.

Йога за красота и добро кръвообращение

Йога за красота и добро кръвообращение

Според изследванията над десет милиона жени по света страдат от сърдечно съдови заболявания и проблеми, в чиято основа като причини стоят вредният начин на живот и лошото кръвообръщение. Тревожното е, че все по-млади жени развиват такива болести, докато преди десетина години картината беше по-оптимистична.

Как да избереш детегледачка

Как да избереш детегледачка

Семейният съвет е решил – нужна е детегледачка. Предстои по-трудният момент, да избереш точната жена, която ще е най-доброто за твоето дете. Трескаво прехвърляте качества и умения, дипломи, езици и какво ли не. Опитваш се да включиш интуицията си на максимум, за да разпознаеш точния човек. Предлагаме ти кратък наръчник по въпроса.

Как да научиш детето да помага

Как да научиш детето да помага

Много родители са се препъвали в трудната задача да приучат децата си да помагат у дома. Разбира се че не е работа на мъниците да се занимават с домакинска дейност, но навиците на взаимопомощ и съпричастност към домашните задължения се оформят от рано.

Семейство

Илияна /ilito82/ за майчиството, любовта и възпитанието.

Илияна Иванова /ilito82/ за майчиството, любовта и възпитанието.

Информираното съгласие

Информираното съгласие

Всички раждащи са задължени да подпишат документа "Информирано съгласие", да бъдат послушни, да не питат много и да не противоречат на лекарите. Къде е границата между првата на пациента и лекарските задължения?

Искат майчинските да станат 310 лв.

Искат майчинските да станат 310 лв.

Майчинските пари да се повишат до около 290 -310 лв. от следващата година.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби