С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Майчинство

Резултати за майчинство (213)

Знай правата си!

Знай правата си!

Ако решиш да се върнеш на работа, след като изтекат болничните за раждане и отглеждане на дете, законът (Кодексът на труда) ти позволява да избираш между няколко възможности.

Закаляването

Закаляването

Един от най-хубавите подаръци, които родителите могат да направят на своето новородено дете е да подсилят имунитета му и да го калят.

Защо не трябва да се боиш от раждането

Защо не трябва да се боиш от раждането

Всяка жена се вълнува и малко или много се бои от деня Х. Това е денят на раждането, когато жената става майка и дава живот на най-скъпото същество на света – своето дете. Но, не всичко е обвито в розови краски и щастлива атмосфера.

Златни думи за всеки родител

Златни думи за всеки родител

Златните думи са изпълнени с любов и положителна енергия, те имат огромно влияние върху детското самочувствие, поведение и развитие. Струва си да ги имаш в родителския речник, защото могат да постигнат много повече от забрани и досадни обяснения.

Златни правила за всеки родител

Златни правила за всеки родител

Родителят се ражда заедно с детето си, няма как да натрупа познания преди да се появи мъничкото човече. Но все пак съществуват няколко златни правила, които сме събрали за твое улеснение.

Значението на връзката майка-дете

Значението на връзката майка-дете

Понятието привързаност е централна тема в изследванията на редица психотерапевти. Те наблюдават години наред каква роля играе връзката родител-дете за изграждането на сигурната привързаност. Тя се създава в ранното детство и продължава своето влияние през целия живот.

За успешната бременност

За успешната бременност

Майката е първата вселена за бебето, именно по тази причина всичко, което се случва с нея се отразява и на него. Емоциите на мама се усещат от детето в утробата, а и след това, отразяват се на физическото и психическото му развитие.

Изкуство и бременност

Изкуство и бременност

Между творчеството и очакването на нов живот има много повече свързващи неща, отколкото може да се предполага. Бременността е креативен момент от живота на жената, стига тя да се чувства добре и удовлетворена от състоянието си.

Семейство

Иванка „maminkavania” - дом, озарен с три броя детски усмивки :)

Иванка „maminkavania” - дом, озарен с три броя детски усмивки :)

семейство

Ива Павлова - „smack” : "Щастието е в детето ми" :).

Усмихната, добра, позитивна – това са само малко от думите, с които можем да опишем нашата 23-годишна гостенка в „Горещ стол”..


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби