С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Гимнастика

Резултати за гимнастика (32)

Трети месец

Трети месец

Повече информация за физическото развитие на бебето в трети месец, какво може да прави, как играе и се учи, как да му създадеш ритуали за сън, как комуникира мъничето, как да му помогнеш да се развива, какви са правилата за безопасност и още...

Осми месец

Осми месец

Повече информация за физическото и емоционалното развитие на бебето през осмия му месец, какво може да прави на тази възраст, как комуникира с околните, как да подпомогнеш развитието на детето,...

Тайните на дълголетието

Тайните на дълголетието

Много книги, трактати и изследвания са написани по въпроса за дълголетието, дори има и песен, посветена на желанието на човека да живее вечно.

Помощ! Детето пуши

Помощ! Детето пуши

Повечето родители се сблъскват с този проблем, когато детето навлезе в тийнейджърска възраст, но за съжаление по дворовете и градинките около училища се срещат съвсем малки малчугани, които пушат с маниер на опитен любител на тютюна.

Родител на първокласник

Родител на първокласник

Колко сълзи и емоции има покрай първия учебен ден. Детето ти преминава в нов период от живота си, край на дългите часове игра, започва сериозната работа с учебниците за дълги години напред.

Прохождане и походка при малките деца

Прохождане и походка при малките деца

Нормалното физическо развитие на бебето минава през много етапи. Като се започне от задържане на главичката, премине се през посягане с ръчичка и хващането на предмет, обръщане, седене и изправен стоеж.

Трикове за красива шия и деколте

Трикове за красива шия и деколте

Почти всяка от нас се грижи за красотата на тялото и лицето си, но много често забравяме няколко важни зони, които имат нужда от двойно внимание. Златно правило е, че възрастта на една жена си личи по шията, деколтето и ръцете й.

Страховете по време на бременност - продължение

Страховете по време на бременност - продължение

Всички се радват на хубавото ти коремче и те успокояват какви щастливи мигове те чакат. Но всяка бременна си знае, че в главата й не се въртят само безгрижни и щастливи мисли, а и от страни е толкова лесно да се дават съвети и да те успокояват. Страховете на бъдещите майки не са за пренебрегване. Важното е да знаеш как да се справиш с тях.

Склонност към наднормено тегло при бебета

Склонност към наднормено тегло при бебета

Ново изследване, проведено от Харвардския медицински университет разкрива, че бебетата, които наддават бързо извън нормата, са много по-склонни към наднормено тегло като възрастни...

Соята

Соята

Здравословното хранене е от ключово значение за бъдещите майки, а соята е част от качественото меню. Тя притежава ценни свойства и е идеален заместител на месните продукти, които са пълни с хормони, антибиотици и допълнителна химия.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби