С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Дете, 4 Години

Резултати за дете, 4 години (51)

Ранното лягане прави децата по-умни

Ранното лягане прави децата по-умни

Децата, които редовно си лягат по-рано са с по-добри интелектуални способности...

Укрепете имунитета на детето!

Укрепете имунитета на детето!

Активирането на защитните сили на организма ще предпази детето от честите боледувания, които за съжаление съпътстват тръгването на детска градина. Всеки родител трябва да е наясно, че попадайки в новата обстановка, малкото се „среща“ и с нови вируси и микроби.

Сезонни особености на... детското меню

Сезонни особености на... детското меню

Пълноценното хранене ще даде на детето сили и енергия, за да се справи с „препятствията“ на зимните месеци – ниски температури, снижен имунитет и т.н.

Страховете на децата

Страховете на децата

В стремежа си да съхранят и отгледат рожбата си далеч от всяка опасност много майки не си дават сметка колко много страхове проектират в съзнанието на детето си.

Уроци по обличане

Уроци по обличане

Да научиш детето си да връзва връзките на обувките си или да закопчава ципа си, когато сте пред вратата и бързаш за работа, определено не е най-добрата идея... Много по-лесно ти се струва просто да намъкнеш набързо ръчичките на мъника в якето и за секунда да закопчаеш ципа. И не случайно подминаваш обувките с връзки в магазина...

Психичното развитие на детето от 3 до 4 години

Психичното развитие на детето от 3 до 4 години - повече отвсякога се нуждае от вашата подкрепа и разбиране

Вашето дете на 3-4 години повече отвсякога се нуждае от вашата подкрепа и разбиране. Поощрявайте усилията, които полага, с добронамерени действия, за да повишите сигурността при изявите на хлапето.

Почивка в планината

Почивка в планината

Почивка на море или почивка на планина? А защо не и на двете места?Смяната на климата е много важна за здравето на твоето дете. Затова редуването на море и планина е най-добрият избор за каляване на мъниците и разнообразни летни приключения.

Първи уроци по обличане

Първи уроци по обличане

Чудиш се как да научиш детето да се справя с обличането? Ето няколко съвета от нас.

Тихо, не викай!

Тихо, не викай!

Обръщала ли си внимание, как разговаря детето ти: с тих или силен глас? А ако крещи, кога се случва това? Разбира се, всички деца обичат да повишават тон. Но защо? И как да реагираш?

Преговори с детето – мисията е възможна

Преговори с детето – мисията е възможна

Преди за пореден път да започнеш преговори с детето си, прочетете нашите съвети.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби