С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Дете, 4 Години

Резултати за дете, 4 години (51)

За първи път в детската градина

За първи път в детската градина

Напоследък се оказва истинско чудо да намериш място в държавна детска градина. Успелите родители са готови да преглътнат всичко, само и само детето им да е вътре.

Злоядото дете или когато храната стане враг N1

Злоядото дете или когато храната стане враг N1

Имаш ли чувството, че детето е решило да премине на „гладна диета“? Или се чудиш как е възможно почти нищо на този свят да не му харесва на вкус?

Игри у дома

Игри у дома

Все пак сме месец януари, има и такива дни, когато е толкова студено навън, че най-доброто решение да си останете на топло у дома. Това в никакъв случай не означава да скучаете. Не си представяйте деня вкъщи в едно дълго стоене пред телевизора или пък в постоянно разбутване и подреждане на стаята. Има достатъчно интересни занимания, които може да си организирате.

И как да превърнеш „не“ в „да“

И как да превърнеш „не“ в „да“

Веднъж щом детето научи думичката „не“, тя става негова любима. Но как да се справиш в ежедневието, когато малкото казва “не” всеки път щом трябва да се храни, облече, изкъпе... Чисто и просто то заявява: Не искам...

Как да научиш детето да бъде отговорно

Как да научиш детето да бъде отговорно

Предлагаме ти лесни (и ефективни) начини да научиш своето дете да бъде отговорно. Нужно е само да проявиш старание, постоянство и малко фантазия.

Защо децата лъжат

Защо децата лъжат

Децата наистина са малки съкровища, изглеждат беззащитни, невинни и чисти, но... Разбира се, че постепенно се научават да живеят в света на големите и използват нашите методи за справяне с различни ситуации, а това включва и лъжата.

Защо детето лъже?

Защо детето лъже?

Защо детето лъже? Не правете трагедия от това! Лъжата е съвсем естествена част от развитието на малчуганите.

Истината за единственото дете в семейството

Истината за единственото дете в семейството

Единствените деца са разглезени, егоисти и трудно успяват да се утвърдят – това са само част от най-разпространените клишета за децата, израснали без братчета или сестричета. Наистина ли единствените деца са по-различни от връстниците си? И кое по-силно влия върху детското развитие - броят на наследниците или отношенията в семейството?

Излишното “Не”

Излишното “Не”

Една от най-често срещаните реплики от майки и татковци спрямо децата им е “Не” или “Не пипвай това”, “Не ходи там”, Не прави това”... Заслушай се в разговорите в парка, в градинките, в детските градини, у дома... Коя е най-често повтаряната думичка от родителите? Отговорът е ясен, но защо се получава така, че нашето възпитание залага много на негативното, на отричането и на забраните?

Как да възпиташ самостоятелно и уверено дете

Как да възпиташ самостоятелно и уверено дете

Твоето дете се нуждае от любов, грижа и... малко свобода. Помогни му от най-ранна възраст да овладее определени дейности и да придобие навици да се справя само.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби