С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Трета Сливица

Резултати за трета сливица (5)

Болните сливици – решим проблем

Болните сливици – решим проблем

Задачата на сливиците е в процеса на развитие на детето да бъдат мястото, на което да става „възпитаването“ на имунитета.

Аденоиди – трета сливица

Аденоиди – трета сливица

Детето ми е на година и половина и откакто тръгна на ясли, боледува много често. Откриха му аденоиди – трета сливица. Какво ще ме посъветвате да направя за профилактика, тъй като педиатърът е категоричен, че преди тригодишна възраст операцията не е желателна.

Повръщане при силна кашлица

Повръщане при силна кашлица

Защо силната кашлица понякога води до повръщане и как да помогна на детето? Най-често до повръщане при силна кашлица се стига, ако в носоглътката, където се намират кашличните рецептори, се стичат секрети от носа. Детето не може да отхрачи и се освобождава чрез повръщане.

Кога трябва да се оперира третата сливица?

Кога трябва да се оперира третата сливица?

Въпрос: Синът ми е на 2 г. и има трета сливица. Някои лекари ми препоръчват да я махнем, докато други казват да изчакам?

Третата сливица

Третата сливица

Диагнозата „уголемяване на третата сливица“ може да бъде поставена както преди първата годинка на детето, така и след пубертета, но най-често това се случва между третата и осмата година на детето.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби