С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Отчуждение

Резултати за отчуждение (14)

Да събудим позаспалата романтика

Да събудим позаспалата романтика

Много двойки започват да страдат от спад на либидото поради напрегнатото ежедневие и желанието да се удовлетворят потребностите на децата. Къде се загубва романтиката?

Откровения за брака

Откровения за брака

Да развенчаем грешните очаквания за брака!

Внимание: агресията при малчуганите

Внимание: агресията при малчуганите

Наранявало ли е някого твоето дете? А било ли е наранявано от свой връстник? Защо децата проявяват агресивно поведение и какво го предизвиква?

Арт терапия за деца

Арт терапия за деца

Повечето деца изглеждат щастливи и доволни, дори затрупани с прекалено много играчки и удобства. За съжаление не винаги първото впечатление е вярно.

Пет факта за изневярата

Пет факта за изневярата

Флитрът не винаги е безобидно забавление, понякога излишната закачливост и фриволност влекат след себе си неочаквани последици.

Двойка спори

Накарай Го да те слуша

Комуникацията е основна съставка за хармонични и безоблачни взаимоотношения. Но тя е двустранен процес, който освен говорене, включва и слушане.

От опита на топ детегледачките

От опита на топ детегледачките

Почти всеки родител се среща с невероятно широк спектър от проблеми с децата си. Всяко мъничко същество е уникална личност и със сигурност крие много изненади, които понякога радват, а понякога хвърлят близките му в ужас и разочарование.

Златни правила за всеки родител

Златни правила за всеки родител

Родителят се ражда заедно с детето си, няма как да натрупа познания преди да се появи мъничкото човече. Но все пак съществуват няколко златни правила, които сме събрали за твое улеснение.

Най-често срещаните проблеми при младите семейства!

Най-често срещаните проблеми при младите семейства!

Какво се случва след раждането на детето и сключването на брака? След брака може да се активизира страха от зависимост или изоставяне. Идеализацията след време изчезва и наяве излизат истини, които преди това не са били видими - навици, поведенчески характеристики, компромиси и др.

Какво искат жените?!

Какво искат жените?!

Какво искат жените?! Почти всички мъже ежедневно си задават този въпрос и повечето от тях, уморени от непонятната и сложна женска психика, се отказват да търсят отговора.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби