С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Майки И Дъщери

Резултати за майки и дъщери (12)

Аз никога няма да правя така!!!

Като стана майка аз никога няма да правя така!!! За кои неща познах, за за кои се „провалих“

Някога мнооого отдавна, когато се опитвах да си представя как един ден ще гледам своите деца, обичах да заявявам неща от сорта на: „Ако имам дъщеря, никога няма да я обличам в розово!“..... Е, за някои неща познах. Ето обаче за кои се „провалих“.

Бащите да играят с децата, а майките - да ги гледат

Бащите да играят с децата, а майките - да ги гледат

Бащите трябва да концентрират вниманието си върху игрите с децата си и да оставят на съпругите си грижите за потомството им...

Лицата на дъщерите остаряват като  на майките им

Лицата на дъщерите остаряват като на майките им

Меките тъкани на лицето на момичето остаряват и се отпускат, както на техните майки. Новото проучване доказа правотата на поговорката "Ако искаш да разбереш как ще изглежда съпругата ти след 30 г., погледни майка й".

За майките и чудесата

За майките и чудесата

Все по-често си задавам въпроса – как се е справяла майка ми навремето, когато съм била малка. И все по-често си мисля, че е било някакво необяснимо чудо.

Майчиният инстинкт

Майчиният инстинкт

Чувството на свързаност между майката и детето се появява още, докато бебето расте в корема й и продължава през целия им живот.

Любов x 2

Любов x 2

Сигурно само майките на близнаци не са се замисляли дали ще са способни да обичат второто дете колкото първото. Познавам хора, които дори не желаят да имат друго бебе, убедени че цялата тази неповторима любов трябва да има само един консуматор.

Аз не съм готина майка!

Аз не съм готина майка!

Трудно бихме си признали подобно нещо. Много по-лесно е, а и имиджово, да се правим на майки-върха, които не само се справят с всички предизвикателства на ежедневието, свързани с отглеждането на дете (или две, или три), но и в късните следобеди, а и в почивните дни, са заредени не просто с енергия, а с цял арсенал от идеи как да направят живота на отрочето си истински купон.

Професия майка

30 истини за майката, които никой не ти казва

Какво те очаква, какво не можеш да очакваш и какво в крайна сметка се получава, когато гледаш дете? 30 истини за майката, които никой не ти казва ...или какво ще трябва сама да откриеш, когато постъпиш на тази длъжност.

5 тайни за майчинството, които татковците не знаят

5 тайни за майчинството, които татковците не знаят

Всяка майка има своите тайни. Тайни, свързани с възпитанието и отглеждането на детето, тайни, чрез които организира деня си ефективно, тайни, които й дават сили да продължава напред, въпреки че се чувства на предела на силите си. Благодарение на тези тайни, децата и таткото се чувстват обгрижвани и обичани.

„Добрата майка“ – митове и факти

„Добрата майка“ – митове и факти

Всички искаме да дадем 100% от себе си, когато става въпрос за децата ни. А дали е нужно?


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби