С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Емоционално Развитие

Резултати за емоционално развитие (71)

Седми месец

Седми месец

Повече информация за физическото и емоционалното развитие на детето през седмия му месец, какво може да прави на тази възраст, как да подпомогнеш развитието му,...

Тайните на щастливото семейство

Тайните на щастливото семейство

Да си добър родител не е лесно. Свикни с тази мисъл и виж кои са „здравословните“ съставки на щастливото семейство.

Тайните на дълголетието

Тайните на дълголетието

Много книги, трактати и изследвания са написани по въпроса за дълголетието, дори има и песен, посветена на желанието на човека да живее вечно.

Социализация на децата

Социализация на децата

Всяко бебе се ражда с определени заложби и черти на характера, които постепенно се разгръщат и развиват. Още в първите си месеци новороденото комуникира по специфичен начин с майка си и баща си. Неговия плач, гукане, ръкомахане, дори притихването при гушкане, всичко това е вид реакция и послание спрямо околния свят.

Сънят

Сънят

Сънят на детето е едно от основите за здравото му и хармонично развитие. Но много често родителите се оплакват, че мъничето не иска или не може да заспи. Ако не се касае за сериозен здравословен проблем, няколко трика могат да ти помогнат да приспиш детето.

Спортът и децата

Спортът и децата

Mnogo родители засипват децата си с курсове, частни уроци и какво ли още не. Само че в стремежа си да им дадат най-доброто, те забравят за едно от най-успешните средства за развитие и изграждане – спортът.

Стереотипите в детското възпитание

Стереотипите в детското възпитание

Обсъждайки проблемите във възпитанието, често пъти и родители, и педагози обобщават наблюденията си спрямо пола на децата. Кои деца се отглеждат по-лесно – момичетата или момчетата? Категоричен отговор няма. Защото както при едните, така и при другите трудности има.

Тайните на пластелина

Тайните на пластелина

Един от най-често задаваните въпроси по форумите е с какво да занимаваме децата у дома. Вариантите са много – от скъпи играчки, до съвсем евтини и весели забавления. Оказва се, че някои от тях влизат в полезрението на учение, които откриват интересни факти.

Светът на словото – кога и как

Светът на словото – кога и как

24-ти май е чудесен повод да се замислим за мястото на книгите в живота на децата ни. Компютърът и телевизията отдавна изхвърлиха книгите от класацията на любимите детски занимания.

Създадоха робот с чувства

Създадоха робот с чувства

Испанската компания Aisoy Robotics представи първия "емоционален робот" "Aisoy 1" в сряда във Валенсия.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби