С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Възпитателни Методи

Резултати за възпитателни методи (29)

Война на световете или как да възцарим мир между децата

Война на световете или как да възцарим мир между децата

Ако имаш две или повече деца вероятно вече знаеш, че е доста трудно да поддържаш мир и разбирателство в семейното царство.

Глезеното дете - нещастно утре

Глезеното дете - нещастно утре

Има едно сигурно условие твоето ангелче да се превърне в разглезено хлапе. И то е липсата ти на „имунитет” срещу плача или тъгата му, които още от ранна детска възраст са основното средство за манипулация на възрастните.

68% от българите одобряват шамарите във възпитанието

68% от българите одобряват шамарите във възпитанието

68% от българите одобряват използването на „минимално насилие” във възпитанието на децата...

Губя контрол, когато... 5 няколко съвета как да изпускаш парата

Губя контрол, когато... 5 съвета как да изпускаш парата

Надали има родител, който поне веднъж в живота си не е бил толкова ядосан (или уплашен), че да му се иска да изкрещи с пълна сила. Ако усещането ти е до болка познато, ето как да се справиш...

Вълшебно Коледно възпитание

Вълшебно Коледно възпитание

Да имаш дете е малко чудо, а да знаеш как да го отгледаш и възпиташ e необятна магия. Всеки един от нас я носи в сърцето си, стига да я потърси с търпение и любов.

5 коварни клопки за родители

5 коварни клопки за родители

Ако ти се струва, че с таткото постоянно повтаряте едни и същи грешки в отглеждането на вашето малко дете, тази статия е точно за вас. Време е да промените нещата!

Без „лоши“ думички

Без „лоши“ думички - как да отучите децата да ги използват

Децата рано или късно започват да използват нецензурни думи и по мнението на психолозите в това няма нищо удивително. И все пак как да отучите децата от използването на „лоши“ думички.

В търсене на бащата-мечта

В търсене на бащата-мечта

Защо някои татковци часове наред се занимават с децата си, а твоят сякаш е имунизиран срещу бащинство? Ето как да го превърнеш в „татко за чудо и приказ”.

И как да превърнеш „не“ в „да“

И как да превърнеш „не“ в „да“

Веднъж щом детето научи думичката „не“, тя става негова любима. Но как да се справиш в ежедневието, когато малкото казва “не” всеки път щом трябва да се храни, облече, изкъпе... Чисто и просто то заявява: Не искам...

Аз не съм готина майка!

Аз не съм готина майка!

Трудно бихме си признали подобно нещо. Много по-лесно е, а и имиджово, да се правим на майки-върха, които не само се справят с всички предизвикателства на ежедневието, свързани с отглеждането на дете (или две, или три), но и в късните следобеди, а и в почивните дни, са заредени не просто с енергия, а с цял арсенал от идеи как да направят живота на отрочето си истински купон.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби