С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Зъбен Емайл

Резултати за зъбен емайл (6)

Плодовите сокове изтъняват емайла на детските зъби

Плодовите сокове изтъняват емайла на детските зъби

Децата, които редовно пият плодови сокове е по-вероятно да имат проблеми със зъбите...

Булимията засяга предимно жените

Булимията засяга предимно жените

Булимията е свързана със загуба на контрол над храненето и концентрация върху телесното тегло. Булимията силно нарушава психологическото равновесие на страдащия, както и неговия личен и социален живот.

Зъбите по време на бременност

Зъбите по време на бременност

По време на бременност, а и след това организмът на мама изисква специални грижи и голямо ударение върху здравословното хранене. Много често бременните забравят, че трябва да се грижат и за себе си, а не само за здравето на бебето.

7 мита за устната хигиена

7 мита за устната хигиена

Млечните зъби не се застраховани от кариес, а най-доброто средство за профилактика е индивидуалната устна хигиена, т.е. доброто и правилно почистване на зъбките.

За красива бременна усмивка

За красива бременна усмивка

Бременните често се сблъскват с дентални проблеми. Това се дължи най-вече на хормоналните промени, които цялостно намаляват защитните сили на организма. Тъканите в устната кухина стават по-податливи на бактерии, което може да доведе до възпаление на венците. По-лесно се натрупва плака по зъбите, а това увеличава риска от кариеси. За да избегнеш подобни проблеми, е желателно да акцентираш върху добрата хигиена и профилактиката.

В очакване на зъбките и как да се грижим за тях?

В очакване на зъбките и как да се грижим за тях?

Появата на първото зъбче е събитие, очаквано с вълнение от цялото семейство. Периодът, в който може да се случи, обаче варира от 3-тия месец до първата годинка, та дори и след нея. Дали твоето мъниче ще плаче безутешно цели нощи, или ще спи спокойно и ти просто ще откриваш изненадващо поредното зъбче, е въпрос на... късмет.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби