С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Любознателност

Резултати за любознателност (38)

Неволите на три годишните

Неволите на 3-годишните

Да си на три не е лесно. Ще кажеш, какво толкова? Но ако попиташ майка на три годишно сладурче, можеш да чуеш много разкази, мини битки за надмощие, непреодолимо желание за отрицание на всичко, изобщо положението понамирисва на детски пубертет.

Срещу работната скука

Срещу работната скука

Изпитваш ли тягостното чувство, че до края на работния ден остава цяла вечност?

Правила за работещи родители

Правила за работещи родители

Малкото човече е започнало да посещава детска градина, а ти най-сетне си решила да се върнеш на работа.

Основни правила във възпитанието

Основни правила във възпитанието

Повечето от нас имат представи за възпитанието, изградени на базата на детски спомени, на примери от семейството или от наблюдения около себе си.

Пренатално общуване

Пренатално общуване

Напоследък в България стана изключително модерно да се говори за това как се формира характера на детето и връзката му с родителите още в утробата на нищо не подозиращата за това майка.

Социализация на децата

Социализация на децата

Всяко бебе се ражда с определени заложби и черти на характера, които постепенно се разгръщат и развиват. Още в първите си месеци новороденото комуникира по специфичен начин с майка си и баща си. Неговия плач, гукане, ръкомахане, дори притихването при гушкане, всичко това е вид реакция и послание спрямо околния свят.

На зелено с деца

На зелено с деца

Въпреки снега и дъжда навън добрата новина е, че все пак пролетта настъпва и кишата постепенно ще отстъпи място на зеленината и пролетното хубаво време. Най-сетне ще можем да излезем от домашната крепост и да подишаме чист въздух сред природата.

С бебе в офиса

С бебе в офиса

Много фирми в Западна Европа и САЩ са достигнали до извода, че е крайно време да се предприемат мерки, улесняващи майките, които искат да се върнат на работа по-бързо, като им се позволи да вземат и чедата си в офиса.

Рени: Децата имат нужда от внимание и любов

Рени: Децата имат нужда от внимание и любов

Рени е певица, покорила безусловно публиката в България и Сърбия, но най-ценното място за нея е запазено в сърцата на тримата мъже в семейството - двамата й синове и баща им.

Пчелите решават задачи по-добре от компютрите

Пчелите решават задачи по-добре от компютрите

Пчелите могат да решават сложни математически задачи, за които на компютрите са им необходими дни, показва ново изследване.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби