С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Детски Болести

Резултати за детски болести (11)

Как да разпознаеш добрия педиатър

Как да разпознаеш добрия педиатър

Търсенето на добър педиатър започва още преди да се появи бебето на бял свят. Добрият педиатър е безценна помощ и успокоение за всички млади родители.

Лунички и бенки при детето

Лунички и бенки при детето

Луничките са дребни пигментирани петънца (не по-големи от главичка на карфица), които се образуват при излагане на слънце.

Коксаки вирус (синдром ръка-стъпало-уста)

Коксаки вирус (синдром ръка- стъпало- уста)

Инфекцията коксаки вирус (синдром ръка- стъпало- уста) е наречена така, защото се проявява в неприятни обриви по китките, стъпалата и в устната кухина

Сбогом на кашлицата

Сбогом на кашлицата. Как да я облекчиш и лекуваш?

Дъжд, вятър и студени крачета – есента и нейният променлив нрав изправят детското здраве пред редица предизвикателства. Едно от тях е кашлицата. Как да я облекчиш и лекуваш? Една от най- често срещаните причини родителите да заведат детето си на лекар е упоритата и мъчителна кашлица.

По езика се разкриват 14 заболявания

Eзикът разкрива 14 заболявания

В езика на човека са закодирани симптоми на кашлица, висока температура, жълтеница, главоболие и стомашни проблеми, които помагат на лекарите да направят своята диагноза, установиха индийски учени, цитирани от в. "Дейли мейл".

Ох, боли!Как да разбереш какво го боли детето?

Ох, боли!Как да разбереш какво го боли детето?

„Боли ме“ - казва детето и показва с пръстче в неопределена посока. Как да разбереш какво го боли? Колкото по-малко е детето, толкова по-трудно е да разбереш от къде идва дискомфортът. За да се изясни ситуацията е необходимо да потърсиш педиатър, който все пак да постави диагноза.

Шест проблема с детското здраве и техните решения

6 проблема с детското здраве и техните решения

Първата година е период, в който бебето расте най-интензивно и същевременно се адаптира към външния свят. Тази нагласа към самостоятелния живот извън утробата често е съпроводена с изпитания както за родителите, така и за рожбата им.

Подгответе детето за детска ясла

Подгответе детето за детска ясла

Ранната раздяла с детето, което тръгва на детска ясла, винаги предизвиква много и противоречиви мнения.

Почивка в планината

Почивка в планината

Почивка на море или почивка на планина? А защо не и на двете места?Смяната на климата е много важна за здравето на твоето дете. Затова редуването на море и планина е най-добрият избор за каляване на мъниците и разнообразни летни приключения.

Защо боледуват децата

Защо боледуват децата

„Отново кашлица, температура... Е, колко пъти ще боледува този месец детето?“ - позната ситуация, нали?


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби