С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Бременност

Резултати за бременност (519)

С коремче на път

С коремче на път

Настъпи най-прекрасният сезон в годината – лятото. Планината и морето те зоват, можеш да хванеш всяка посока на света, само и само да изпиташ до край приключенията, които горещият сезон ти нашепва. Само че има една малка подробност, с която трябва да се съобразяваш – в теб расте нов живот.

Бременна жена

Свинският грип най-опасен за бременните

Бременността увеличава риска от усложнения, свързани със свинския грип.

Само 20 % от бременностите в България са планирани

Само 20 % от бременностите в България са планирани

Само 20% от бременностите в България са планирани.

Сватбена мода за бременни

Сватбена мода за бременни

Дали бебето е причина за сватбата или сватбата за бебето е нещо като спора за кокошката или яйцето. Така или иначе да си булка с коремче не е лесно, особено ако отдавна си чакала този ден и държиш всичко да е перфектно. Сватбената мода за бременни крие някои детайли, които ще улеснят бъдещата майка и младоженка.

Рускини възпитават бъдещи художници преди раждането

Рускини възпитават бъдещи художници преди раждането

Бременни рускини показват за какво служи изкуството, като обикалят петербургските музеи, за да се потопят в лукса, хармонията и изяществото на гениалните творби от друга епоха, предаде АФП.

Секс през бременността и по време на раждането

Секс през бременността и по време на раждането

Сексът по време на бременност и раждане е спорна тема за лекарите. По темата се разпространяват много суеверия, митове и псевдонаучни теории, които често вгорчават живота на бъдещите родители.

Сексът по време на бременност

Сексът по време на бременност

Нищо друго не предизвиква такова масово повдигане на веждите както темата за секса през деветте месеца на очакване. Странно, защото напук на старите вярвания, бременността не е медицинско или божествено чудо. Да, никакви щъркели, цветенца и религиозни тайнства. В началото е страстта.

Ръководство за безопасно почистване на дома

Ръководство за безопасно почистване на дома

Вярваш или не, всичко което мислиш, чувстваш и правиш по време на бременността, ще се отрази върху здравето и развитието на бъдещото ти бебе. Ето защо, безопасното почистване на дома в този период е от особено значение за благосъстонието и на двама ви.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби