С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Запек

Резултати за запек (19)

Втори триместър

Втори триместър

Коремчето вече е видимо, време е да усетиш и първите движения на бебето, които носят много радост и вълнения. Преминала си критичния първи триместър, очакват те месеци пълни с промени и нови изживявания.

Как да се предпазим от Хепатит А?

Как да се предпазим от Хепатит А?

Вирусният хепатит тип А е широко разпространено заболяване, което засяга предимно млади хора.

Запек при бременност

Запек при бременност

Типичен проблем, който тормози много бременни. Почти две трети от бременните се оплакват от констипация през деветте месеца и дълго след ражането.

Лечебно и диетично хранене на детето

Лечебно и диетично хранене на детето

Обикновено когато детето е болно, то губи и своя апетит.

Запек след капки против колики

Запек след капки против колики

Бебето ми е на един месец и от няколко дни започна да се изхожда трудно и по веднъж на ден. Само на кърма е. Казаха ми, че може да е от капките против колики. Вярно ли е това?

Запек (констипация) при бременност

Запек (констипация) при бременност

Често едно от неприятните явления през бременността е констипацията (запекът).

Запек при бебето

Запек при бебето

Храненето на детето е сред най-важните фактори за развитието му, от които зависи доброто му здравословно състояние не само в момента, но и в по-далечно бъдеще. Запек при бебето е един от първите проблеми, който е свързан с храненето на детето. Изхождането на бебето е важен признак за доброто му общо състояние, затова е нормално значителна част от ежедневието ти да е посветено на съдържанието на пелените.

Запек и проблемно изхождане

Запек и проблемно изхождане

Трудно е да се определи каква трябва да е честотата за ходене по голяма нужда при малките – при всеки е различно. Запекът обаче е много често явление при децата. Запекът се появява, когато детето ти няма редовни изхождания, изпражненията му стават твърди и това му причинява болка.

Запек при децата

Запек при децата

Запекът е проблем, който се среща често сред мъниците. Можеш ли да помогнеш и кога е задължителна консултацията със специалист? За запек говорим, когато има нарушаване на нормалния ритъм на изхождане с удължаване на интервалите на отделяне на изпражнения, както и отделяне на сухи, твърди и обемисти изпражнения, наличие на болезнен акт на изхождане, водещ до дискомфорт на детето.

Диария и запек при кърмено бебе

Диария и запек при кърмено бебе

Още преди да се приберат с бебето у дома, родителите вече са наясно, че изхожданията на човечето са един от най-ярките показатели за състоянието му. Ако тази информация им е убягнала, то педиатърът ще ги уведоми на какво да обръщат внимание, още при първото си посещение. И все пак, какво е добре да знаеш, за да се чувстваш спокойна?


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби